Animatie Duo Henk & Diana hebben diverse typetjes voor u in huis. Hieronder treft u enkele voorbeelden hiervan. Uiteraard zijn er ook speciale typetjes mogelijk die dan speciaal uw feest gecreëerd kunnen worden. Ook sinterklaas en kerst animatie ligt binnen de vele mogelijkheden van dit duo.


JOOST EN TINEKE UW HOSTESSES. Uw gasten arriveren op het feest en worden, op een wel zeer beleefde manier ontvangen door Tineke en Joost. Tijdens hun hostesses trainingen hebben zij elkaar leren kennen. Hij overdreven vriendelijk en zij ook niet op haar wel zeer elegante bekkie gevallen.

Voor iedere gast een vriendelijk woord of een vette roddel. Tevens bespreken zij ook met u de laatste nieuwtjes uit de roddelbladen. WAT leest u die niet, geen probleem Tineke en Joost brengen u binnen afzienbare tijd op de hoogte. Kortom: Hilariteit begint al bij de entree! Desgewenst kunnen zij ook het openingswoord voor uw feest of evenement verzorgen.


FRITS EN DAAN VAN DE BEDIENING. Wat blijkt, de locatie waar u uw feest of evenement zich afspeelt heeft zich vergist in het aantal gasten en heeft op het laatste moment bij een uitzendbureau gelukkig nog twee personen bediening in kunnen huren.

Of het van de locatie nu wel zo'n slimme zet is geweest om uitgerekend bij dit uitzendbureau deze twee mensen in te huren, zult u gedurende de avond zelf gaan ervaren ............. en wat blijkt, als het moet kan Frits ook nog een lekker moppie Nederlandstalig zingen !!

SJON EN SJAAN LAAT DIE MAAR GAAN. Sjon en Sjaan 2 echte Leidse volks mensen maar wel altijd erg gezellig. Sjon heeft laatst op een wat bijzondere manier een mooi foto cameraatje gescoord. Er reed een vrachtwagen langs en OEPS toen viel deze er, met nog wat andere spulletjes zomaar vanaf!?

Sjaan een echte Leidse glibber en al jaren in de bijstand, wilde deze camera wel van haar vent hebben om er leuke kiekies mee te maken. Ken ze tenslotte een eurootje bijverdienen bij d'r uitkering ja toch niet dan!? Nu struinen zij alle feesten af en maken met hun wel erg foute foto lijst de leukste foto's.

En wát, wilt u deze foto hebben. Nou dat kan hoor!? Wat zegt u...... u heeft ook wel interesse in de rest van Sjons handel..............

GRÉ EN MIEN HOUDEN WEL VAN CLEAN. Deze twee Amsterdamse schoonmaak diva's komen binnen op uw feest om de boel eens effe lekker aan te pakken. Ze hadden toch echt begrepen dat er vanavond niemand aanwezig zou zijn. Maar goed het maakt niet uit hoor want gezelligheid kent tenslotte geen tijd. Dus hebben zij voor iedereen een gezellige babbel en WAT heeft u het nog niet gehoord........ deze dames kunnen ook een lekker moppie weg zingen. Nee mooi is het niet maar wel zeer herkenbaar. U moet echt effe meedeinen op de maat van de gezellige Amsterdamse medley! Dit doen zij overigens alleen als het ECHT gezellig is! Er moet tenslotte ook wel af en toe effe gesopt worden. Dus de glazen omhoog want de tafels moeten schoon. Kortom hilariteit met een gezellige knipoog!!!

DRÉ EN RENEE VAN HET WELKOMST- OF FEEST COMITÉ. In een tikkeltje overdreven feeststemming ontvangen Dré en Renee de gasten op uw feest!! Gekleed in zéér feestelijke kleding en met toeters en bellen en serpetines, verwijzen zij de gasten naar de garderobe of naar de ambiance welke u als opdrachtgever wenst.

Dit gaat echt een GEWELDIGE feestavond worden. WAT heeft u een jarige in uw gezelschap! Dré en Renee zorgen ervoor dat er toch even gezongen wordt!! Zij zorgen ervoor dat zelfs de grootste chagrijn een glimlach op zijn/haar gezicht krijgt!!

Op verzoek kunnen Dré en Renee met twee teams die zij dan uit uw gasten zullen samenstellen, ook het ludieke interactieve spel "Ik hou van Holland" spelen.

PAPARAZZO ENZO. Fotografe Mary Jo en Ko haar assistent zijn een duo die u niet snel zult vergeten. In de zaal lopen zij rond en kleden de gasten aan met soms ietwat vreemde items om zo de meest geweldige en creatieve plaatjes te schieten. Helaas heeft Ko haar assistent vaak niet helemaal goed door wat Mary Jo nu bedoelt. Dat dit soms ontaard in ruzieachtige taferelen zal u dan uiteraard niet verbazen.

Wat!? Is dat niet wat u wilt, het mag verkleed maar het hoeft natuurlijk niet. Maar bedenk wel dat een doorbraak als bekende Nederlander niet ver weg meer is !!! (U krijgt na afloop op een usb stick alle foto's die dit duo heeft geschoten overhandigd).
duo
duo
 
Uiteraard zijn de typetjes die hierboven staan vermeld en waarvan dit duo eigelijk standaard op een feest hiervan rdie typetjes brengen, maar een kleine greep uit alle mogelijkheden. Hieronder nog een kleine greep uit de typetjes die dit duo reeds voor enkele feesten op maat heeft gemaakt. Zoals u ziet heeft dit duo ook voor uw sinterklaas of kerstfeest alle mogelijkheden in huis. Wij adviseren u echter om sinterklaas of kerst animatie bijtijds te boeken (dit om teleurstellingen te voorkomen).

 

© NIBOR PRODUCTIES