SINTERKLAAS. De goedheilig man heeft het Animatie Duo Henk & Diana benaderd om in de zeer drukke tijden rond 5 december Sinterklaas te assisteren als officiële hulp Sinterklaas. Sinterklaas komt uw Sinterklaasfeest opluisteren met 1 Zwarte Piet. Als u wilt kan dit uiteraard uitgebreid worden met meerdere ervaren Pieten. Heeft u zelf Pieten maar ontbreekt de hulp Sinterklaas, ook dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor het boeken van alleen de Sint.

Ons advies: wilt u Sinterklaas op uw feest, bestel hem dan op tijd. Het zou zonde zijn dat wij i.v.m. de drukte in de periode rond 5 december u moeten teleurstellen. Hieronder staan nog wat extra mogelijkheden die wij voor uw sinterklaasfeest kunnen aanbieden.
Wij hebben de mogelijkheid als Sinterklaas bij u op bezoek komt, dat onze foto piet meekomt. Deze maakt van het sinterklaasfeest de leukste foto's die hierna op de website van het Animatie Duo Henk & Diana terug te vinden zijn. Sinterklaas heeft dit namelijk aan het Animatie Duo Henk & Diana gevraagd, omdat hijzelf nog steeds geen website heeft.

Ook kunnen op verzoek de danspieten meekomen. Deze 2 pieten hebben op een erg leuk sinterklaasliedje een leuke sinterklaasdans ingestudeerd welke zij graag met de kinderen zouden willen doen als verassing voor Sinterklaas. Deze 2 pieten komen dat ca. 20 minuten voordat sinterklaas arriveert de zaal binnen om de dans aan de kinderen te leren.

DE KERSTMAN. Ook de Kerstman heeft besloten het Animatie Duo Henk & Diana op te nemen in de gelederen van het officiële kerstman gilde. Wat is er mooier om rond de kersttijd de Kerstman uit te nodigen op uw feest. Ook op andere gelegenheden rond deze tijd is de kerstman een graag geziene gast. Het ligt eventueel binnen de mogelijkheden om samen met de kerstman op de foto te gaan.

Andere kerst typetjes zijn o.a. Scrooge, het kerstvrouwtje, de ijsprinses etc.

 

© NIBOR PRODUCTIES